Despre noi

Despre noi

Cine suntem noi…

Suntem o firma de transport cu domeniul principal de activitate trasnportul terestru de marfuri.
Parcul nostru auto are in componenta sa autoutilitare destinate transportului de confectii pe umerase si transport marfa. Capacitatea utilizabila este de 1700 kg pana la maxim autorizata de 3500 kg. Un volum de 27 metri cubi, o inaltime maxima de 240 cm si o lungime de maxim 490 cm. Soferii nostri sunt echipati cu cele mai performante echipamente de pe piata.

Astfel, apeland la serviciile noastre, veti intra in contact cu echipa noastra motivata si experimentata. Dotata cu cele mai nou-aparute sisteme de localizare si mecanisme speciale de prindere pentru diverse tipuri de marfuri sau confectii. Asigurandu-va un transport rapid si sigur. Suntem o firma de transport ce are sediul localizat in Bucuresti. Insa efectuam transporturi atat pe teritoriul Romaniei, cat si in tarile din Uniunea Europeana.

Despre noi

este pagina unde vei fi informat despre serviciile noastre.

Transportul terestru este unul dintre cele mai vechi metode de transport marfa. Si este unul dintre cele mai eficiente in acest domeniu. De-a lungul timpului, vehiculele utilizate pentru transportul de marfa precum – camioane, masini, dube – au fost imbunatatite. Cu ajutorul cercetarii si dezvoltarii diverselor tipuri de tehnologie, transportul a ajuns astazi superior fata de anii precedenti. In prezent aceste masini de transport sunt prevazute cu suspensii si frane speciale. Sisteme de prindere si de asigurare a marfii in cazul unui drum denivelat sau a socurilor nedorite in timpul transportului. Gestionarea transporturilor se ocpupa in special de buna optimizare si fluidizare in ceea ce priveste rutele alese si ocolirea traficului aglomerat. In localitatile unde acest lucru devine o problema, este nevoie de o gestionare profesionala.

Daca doriti sa colaborati cu o firma de transport adaptata noilor evolutii tehnologice in ceea ce priveste transportul terestru. Noi va oferim cu o gama de servicii la un nivel profesional. Actualii nostri clienti sunt foarte multumiti si nu au au grija permanenta a marfii pe parcursul transportului.
Pentru ca transporturile efectuate sa decurga in deplina siguranta, ne asiguram ca autoutilitarele specializate au reviziile la zi. De aceea folosim intotdeauna piese de schimb originale, montate de dealeri si service-uri autorizate pentru aceste tipuri de autovehicule. Pentru mai multe detalii despre noi nu ezitati sa ne contactati.

Despre noi

De asemenea, stim cat de importanta este punctualitatea cand vine vorba despre livrarea coletelor dumneavoastra. Asadar, puteti conta pe noi, o firma de transport care pune calitatea si eficienta serviciilor prestate pe primul loc. Rutele pe care le alegem sunt in special autostrazile nou construite fara denivelari sau trafic aglomerat. Chiar daca traseul poate fi unul mai lung decat cel stabilit initial. Prima noastra grija este ca marfa dumneavoastra sa ajunga la destinatie intacta, asa cum se afla inainte de a fipreluata. Asiguram contracte pe termen lung sau pe termen scurt cu clauze stabilite cu acordul ambelor parti, transportator si beneficiar. Romania si tarile invecinate fac parte din zona de activitate in care oferim serviciile de transport marfa. Sau transport confectii pe umerase, transport textile si alte tipuri de transport speciale.

Va punem la dispozitie o echipa bine pregatita de soferi cu experienta. Acestia au grija ca transportul marfii dumneavoastra sa se desfasoare in deplina siguranta. Cu o experienta indelungata in domeniu si cu o echipa de profesionisti. Suntem o firma de transport care ofera servicii la cele mai inalte standarde de calitate pentru marfuri, mobila si confectii. Nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe site sau sa completati formularul online!

Despre noi, o pagina cu detalii despre experienta noastra profesionala si depspre masinile si personalul nostru.