Transport Confectii

Transport Confectii

Transport Confectii – stim cat de fragile sunt materialele textile si cat de usor pot fi deteriorate. De aceea, va punem la dispozitie servicii de transport confectii la cele mai inalte standarde de calitate. De la costume sofisticate precum rochii de mireasa sau costume barbatesti pana la materiale textile in stare bruta. Avem grija ca fiecare tesatura sa fie transportata in bune conditii, fara sa sufere nici cea mai mica modificare. Puteti conta pe serviciile noastre de livrare pentru materialele textile si confectii pe umerase. Asta pentru ca va punem la dispozitie autoutilitare specializate si complet utilate.

Cu ajutorul vehiculelor noastre de gabarit, capacitati diverse si a echipamentelor performante de care dispunem. Va asiguram servicii de transport confectii adaptate oricarui tip de cerere. Echipamentele noastre sunt pastrate in perfecta stare pentru ca avem grija sa le curatam constant. Va asiguram ca tesaturile dumneavoastra vor fi transportate in cele mai bune conditii. Fara sa fie sifonate, murdarite, zgariate sau chiar rupte si vor ajunge la destinatie intacte.

Apeland la serviciile noastre de transport, beneficiati de:

Parc auto complet utilat

Va punem la dispozitie un parc auto complet utilat cu masini marca Mercedes Sprinter. Autoutilitare carosate si dube, prevazute pentru serviciile de transport confectii pe umerase. Vehiculele noastre sunt echipate cu 16 pana la 25 stendere, impartite pe doua randuri. Fiecare stender in parte este dotat cu sisteme de fixare a umeraselor pentru a se evita desprinderea acestora. Fiecare stender este compus dintr-o contrabara si un scai de tip arici. Exista posibilitatea de a mari sau micsora distanta dintre randul de sus si cel de jos in functie de lungimea confectiilor.

Pentru a evita deteriorarea sau murdarirea confectiilor la incarcare si descarcare. Toate autoutilitarele noastre sunt echipate cu mochete pe care le curatam constant. Vehiculele noastre au o capacitate utila de 1700 kg pana la o capacitate maxim autorizata de 3500 kg. Un volum de pana la 27 metri cubi, o inaltime maxima de 240 cm si o lungime de maxim 500 cm.

Controalarea permanenta a calitatii transportului

Pentru a ne asigura ca serviciile noastre de transport confectii se desfasoara in cele mai bune conditii. Comunicam in permanenta cu soferii nostri, indiferent de zona in care se afla. Pentru ca dumneavoastra sa nu aveti nici o grija in privinta transportului. Ne ocupam de monitorizarea confectiilor din momentul in care sunt ridicate si incarcate in autoutilitare. pana in momentul in care sunt descarcate si livrate la destinatie. Confectiile dumneavoastra sunt asigurate pe tot parcursul transportului. Iar in cazul in care apar orice incidente, veti fi despagubiti. De asemenea, sistemele noastre performante de localizare ne ajuta sa fim in permanenta la curent cu fiecare transport. Putem modifica traseul oricand daca este nevoie. Pentru ca vrem sa livram confectiile dumneavoastra la cele mai inalte standarde de siguranta.

Ne dorim sa oferim cele mai bune servicii, motiv pentru care tinem cont de parerea fiecarui client. Feedback-ul pe care il primim ne determina sa ne imbunatatim constant serviciile. Optimizam costurile in raport cu cerintele actuale ale pietei. Scopul nostru este sa satisfacem cerintele clientilor nostri. Sa ne ducem in permanenta serviciile la urmatorul nivel de profesionalism.