Transport marfa

Transport marfa este un serviciu foarte cautat pe piata romaneasca si nu numai.
De la infiintarea firmei si pana in prezent serviciile firmei s-au dezvoltat. Clientii nostri sunt foarte multumiti iar noi am ramas competitivi pe piata. Asa cum clientii nostri conteaza pe noi atunci cand apeleaza la serviciile noastre de transport marfa. Asa si noi tinem cont de parea clientilor, fiind in permanenta atenti la feedback-ul din partea lor. Gata oricand sa ne imbunatatim serviciile, daca este cazul. Sau sa ne bucuram atunci cand clientii nostri sunt multumiti de munca noastra si ne recomanda mai departe.

Daca doriti sa apelati la o firma specializata, cu experienta in transportul national si international si dotata cu cele mai performante echipamente. clientii nostri va pot confirma ca suntem un partener de incredere, dornici sa venim in intampinarea cerintelor dumneavoastra.  Oferta noastra este flexibila, poate fi adaptata in functie de nevoile fiecarui client. Apeland la serviciile noastre de transport marfa, beneficiati de servicii personalizate. Asigurandu-ne ca marfa dumneavoasta va ajunge cat mai rapid la destinatie si in cele mai bune conditii.

Puteti conta pe noi in ceea ce priveste

Rapiditatea livrarii

Pentru ca marfa dumneavoastra sa ajunga la destinatie in cel mai scurt timp. Ne asiguram ca transportul este optimizat si fluidizat pe rutele alese. Prin ocolirea traficului aglomerat din localitatile in care acest acest lucru devine un impediment. Echipa noastra de profesionisti. Cu ajutorul dispozitivelor performante de localizare, se ocupa in permanenta de gestionarea transportului la cele mai inalte standarde.

Siguranta bunurilor dumneavoastra

Indiferent unde doriti sa fie livrata marfa, noi va punem la dispozitie serviciile noastre de incredere. Monitorizare permanenta aplicata de echipa noastra de profesionisti pentru ca marfa dumneavoastra sa ajunga in siguranta la destinatie. Marfa este asigurata pe tot parcursul serviciilor de transport marfa. In cazul in care se intampla ceva cu bunurile dumneavoastra, veti fi despagubit.

Transport de cea mai inalta calitate

Parcul nostru auto cuprinde masini performante – autoutilitare carosate si dube – marca Mercedes Sprinter.Cu o capacitate utila de 1700 kg pana la o capacitate maxim autorizata de 3500 kg. Un volum de 27 metri cubi, o inaltime maxima de 240 cm si o lungime de maxim 490 cm. Pentru ca punem pret pe calitatea echipamentelor noastre pentru a va oferi servicii de transport marfa la cele mai inalte standarde. Folosim intotdeauna piese de schimb originale, montate de dealeri si service-uri autorizate pentru masinile pe care le punem la dispozitia dumneavoastra. Rutele pe care le alegem sunt in special autostrazile nou construite. Cai rutiere fara denivelari sau trafic aglomerat chiar daca traseul poate fi mai lung decat cel stabilit initial. Prima noastra grija este ca marfa dumneavoastra sa ajunga la destinatie intacta. Adica exact asa cum se afla inainte de a fi ridicata.

 Fiabilitate

Scopul nostru este sa va oferim servicii care raspund asteptarilor dumneavoastra si le depasesc daca este posibil. Pentru ca satisfactia clientilor nostri are intotdeauna prioritate. De aceea, verificam constant daca serviciile de transport marfa pe care vi le punem la dispozitie sunt adaptate cerintelor dumneavoastra.  In prezent ne bucuram de aprecierea clientilor nostri privind conditiile de transport, timpul de livrare si costurile.