Transport mobila

Transport mobila – stim ca piesele de moblilier necesita o atentie sporita pe parcursul transportului. Fie ca este vorba de decoratiuni fragile din sticla, sisteme de iluminat sau piese mari de mobilier din lemn masiv. Le transportam cu grija, pentru ca ele sa ajunga in siguranta si fara nicio zgarietura la destinatie. De aceea, va oferim cele mai bune solutii pentru a va muta piesele de mobilier si bagajele rapid si in siguranta. Asigurandu-ne ca serviciile de transport mobila pe care vi le oferim se desfasoara in cele mai bune conditii.

Va punem la dispozitie solutii complete si personalizate pentru mutarea mobilei, bagajelor si electrocasnicelor din locuinta dumneavoastra. Pentru a ne asigura ca transportul se desfasoara in cele mai bune conditii, suntem atenti la fiecare detaliu. Luam toate masurile de precautie necesare si ne asumam responsabilitatea coletelor pe care le transportam. Pentru o mai buna protectie, mobilierul si in special obiectele fragile se ambaleaza special. Ambalarea lor se face cu folie stretch, folie cu bule sau paturi speciale. Puteti lasa aceasta sarcina in grija noastra printr-o simpla comanda. Astfel, nu este necesar sa ambalati dumneavoastra mobilierul inainte de a apela la serviciile noastre de transport mobila.

De ce sa alegetio colaborare cu noi?

Profesionalism

In cazul in care cautati un partener de incredere. Atunci cand va mutati mobila si echipamentele din cadrul firmei dumneavoastra, puteti conta pe noi. Fie ca este vorba despre copiatoare, seifuri, birouri, calculatoare sau obiecte fragile. Va punem la dispozitie solutii rapide si sigure delivrarela preturi accesibile. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu. Ne asiguram ca firma dumneavoastra va fi relocata in cele mai bune conditii. Si in cel mai scurt timp, fara a va intrerupe prea mult activitate.

Echipemente performante

Pentru ca punem pret pe calitatea si rapiditatea serviciilor de transport mobila pe care le oferim. Ne asiguram ca bunurile dumneavoastra ajung in timp record si in perfecta stare la destinatie. Fie ca transporta piese mari de mobilier sau obiecte fragile. Soferii nostri experimentati, dotati cu cele mai performate sisteme de localizare. Ei au grija sa transporte fiecare mobilier cu mare atentie. Pentru ca ne luam toate masurile de precautie, verificam starea bunurilor dumneavoastra printr-un inventar prealabil. Inainte de incarcarea si transportul mobilierului se va completa proces verbal de predare-primire si valorificarea obiectelor.

Servicii personalizate

Pentru ca punem satisfactia clientilor nostri pe primul loc, va oferim servicii personalizate de transport mobila. In functie de necesitatile si cerintele dumneavoastra la preturi accesibile. Preturile sunt stabilite in functie de marimea mobilierului. De fragilitatea acestuia si de locatia la care va vom transporta bunurile. In cazul mobilierului de mari dimensiuni, echipa noastra de tamplari va sta la dispozitie pentru a dezasamba si asambla mobilierul. Iar dumneavoastra veti beneficia astfel de un transport eficient. Piesele dumneavoastra de mobilier vor fi manevrate si asezate corespunzator pentru a se evita producerea oricarei stricaciuni. De asemenea, beneficiati de asigurarea obiectelor dumneavoastra pe durata serviciior de transport mobila pe care vi le oferim. Iar in cazul in care un bun este distrus, veti fi despagubit. Ne dorim sa fiti multumiti si sa putem stabili parteneriate de incredere pe termen lung cu dumneavoastra.